English version
English version

Elektroncső csőfejbekötés


Termesztőház vezérlők

MM3D programozható termesztőház vezérlő és távfelügyelő egység

A készülék egy termesztőhely jellemzőinek mérésére, szabályozására és távolsági felügyeletére alkalmas.

Tápfeszültség:5V DC (230 V AC/5 V DC adapterrel)
Áramfelvétel:max. 2,5 A
Szigetelési osztály:II. osztály
Mechanikai méretek:190x140x70 mm
IP védettség:IP 54
IK védettség:IK 03
Készülékház anyaga:termoplaszt (ABS)
Helyi hálózat:Ethernet (RJ45)

A bemeneti és kimeneti perifériáknak, valamint a hibajelző LED-eknek nincs előre meghatározott funkciójuk, ezek a felhasználó által programozhatóak. A készülék négy bemenettel rendelkezik, ezek felhasználhatóak például szellőzőzsaluk, nyílászárók helyzetének ellenőrzésére, szellőztetőrendszer működésének ellenőrzésére (légáramlás-érzékelő), öntözőrendszer nyomásérzékelőjének vagy segédérintkezővel ellátott motor- illetve túláramvédő berendezések állapotának ellenőrzésére. A készülék négy váltó reléérintkező kimenettel rendelkezik. A relék működése előlapi kulcsos kapcsolóval letiltható.

Az MM3D és beállítása és felprogramozása SSH-n keresztül történik, a beállított paraméterek, a pillanatnyi állapot és mért adatok webböngésző segítségével ellenőrizhetőek. A készülék Python nyelven programozható.

Letölthető szoftver és dokumentumok
A dokumentáció a Creativ Commons 4.0 Attribution Non-Commercial (CC-BY-NC-4.0) - „Nevezd meg!-Ne add el!” licenc alapján módosítható és/vagy terjeszthető.

A szoftver egy szabad szoftver; amely terjeszthető és/vagy módosítható az European Union Public License 1.2 verziója alapján. Ez a program annak reményében kerül terjesztésre, hogy hasznosnak bizonyul, de GARANCIA NÉLKÜL; még a PIACKÉPESSÉG, illetve egy BIZONYOS CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁG sincs garantálva.

Képek
Linux és Elektronika © 2005-2019 Pozsár Zsolt * kapcsolat: info@pozsarzs.hu * tárhelyszolgáltató: DiMa.hu Kft.